VI ER HER FOR Å HJELPE DEG I DIN TRAVLE HVERDAG!

  

De fleste av oss bruker mye av vår tid på forespørsler det kanskje aldri blir noe jobb eller salg ut av. Slik er det bare i elektro bransjen at vi må gi tilbud på forespørsler. Vi må alle være med på å konkurrere. Ut fra erfaringer kan kanskje så mye som 3/4 av den tiden vi bruker på å regne tilbud være bortkastet.

 

Men tilbud og anbud er kommet for å bli. Og vi må leve med det. Hva vi ikke trenger å leve med er alt papirarbeide og bortkastet tid som er et resultat av å være med i konkurransen på gode jobber.

 

Solar Light sin nye E-katalog er utviklet for å hjelpe deg til å lage dine tilbud bedre og raskere end før. Og samtidig få dem til at se "helt Konge" ut. 

 

Vår nye E-katalog er utviklet som katalog og produkt dokumentasjons løsning med on-the-fly PDF funksjonalitet. Alle de produkter du velger for kunden i ditt prosjekt kan lastes ned som en komplett katalog med all nødvendig dokumentasjon. Klikk gjennom, velg produkter til din produktliste og last ned katalogen. Denne kan også deles direkte med kunden eller andre kontakter.

 

I tilegg kan du laste ned enkelt filer for hvert produkt - som f.eks Dialux lysfiler.

 

Solar Light organisasjonen tilbyr også:

  • Lysplanlegging og prosjektering

  • Teknisk support

  • Kundesstøtte

 

Solar Light gir deg mulighet for å skape gode belysningsløsninger i dag.

 

Utnytt mulighetene!