HJEMMET

I private hjem spiller designet en stor rolle når det skal velges belysning. Vi har mange flotte produkter i vårt sortiment.

INTERIØR BELYSNING

Uansett om man ønsker klassisk design, moderne minimalisme eller en helt annen stilretning, finner du flott og fleksibel løsning hos Solar Light.

Les om god interiør belysning

UTE BELYSNING

Der er ikke noe som er så flott som utendørsbelysning som skaper stemning rundt en bolig. Vi har løsninger til alle behov og alle stilarter.

Mer om utendørs belysning

Solar Norge A/S

Solar Norge A/S er en del av Solar-konsernet, som er en av nord europas ledende sourcing- og service selskaper. Solar Norge A/S tilbyr en lang rekke produkter innen for elektro og er en av Norges ledende og mest moderne virksomheter innenfor sitt felt. Solar Norge har hovedkontor og sentrallager på 25.000 m2 plasert i Gardermoen Industriområde, like ved hovedflyplassen. Vi har 21 salgsavdelinger og 19 Drive-In i hele Norge.

I Solar Norge A/S er vi til for å dekke våres kunders behov og kan bl.a gjennom Solar Light selge unike løsninger. Evnen til at forstå og dekke våre kunders behov er fundamental for vår suksess.

Besøk Solar Norge sin webside